Δραγασάκης: Η κυβέρνηση είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Δραγασάκης: Η κυβέρνηση είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική

Δημοσίευση: 5:38 μ.μ. | 18/9/16
dragasakhs-h-kyvernhsh-einai-eniaia-kai-exei-koinh-strathgikh

"Η κυβέρνηση όμως είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας", επέμεινε ο Γιάννης Δραγασάκης

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, μπροστά στο στρατηγικό αδιέξοδό τους, δεν θα έχουν πλέον κάτι άλλο να κάνουν, παρά να επιχειρούν να κατασκευάζουν υποτιθέμενες αντιθέσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενόψει μάλιστα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το φαινόμενο αυτό θα ενταθεί», ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας νωρίτερα σήμερα ενώπιον των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση όμως είναι ενιαία και έχει κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων της χώρας», επέμεινε ο Γιάννης Δραγασάκης και τόνισε πως «ιδιαίτερα δε σε ό,τι αφορά το χρέος, ουδεμία διαφορά υπάρχει ανάμεσα στον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Οικονομικών».

«Η κυβέρνηση ενιαία και συλλογικά διεκδικεί να πετύχει στον παρόντα χρόνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μείωση του χρέους στη βάση της απόφασης του Eurogroup. Και ταυτόχρονα παραμένει σταθερή στη θέση ότι για τη ριζική επίλυση του ζητήματος σε κλίμακα Ευρώπης, είναι αναγκαία μια πανευρωπαϊκή λύση, την οποία και δεν θα σταματήσει να επιδιώκει», είπε επίσης ο Γιάννης Δραγασάκης στην Κεντρική Επιτροπή.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών