Πιθανή νέα προσφυγή του ΟΑΣΘ στη Δικαιοσύνη

Δημοσίευση: 6:13 μ.μ. | 26/9/16
pithani-nea-prosfigi-tou-oasth-sti-dikeosini

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη χρυσή τομή» λέει ο πρόεδρος του Οργανισμού

Αύριο αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις στο θέμα της συνεχιζόμενης επίσχεσης εργασίας των
υπαλλήλων του ΟΑΣΘ κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και των νομικών συμβούλων του Οργανισμού.

Η σημερινή συνάντηση διακόπηκε, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων στον οργανισμό και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

«Έχω την αίσθηση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξεύρεση της χρυσής τομής» είπε χαρακτητιστικά, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ύστερα και από το νέο αίτημα που κατατέθηκε από τη διοίκηση του οργανισμού.

Ωστόσο, ο κ. Στεφανίδης, είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι προκειμένου να βγούν και πάλι τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους η διοίκηση του οργανισμού, ενδέχεται να προσφύγει και πάλι στη Δικαιοσύνη, καταθέτοντας, αυτή τη φορά, ασφαλιστικά μέτρα, ή ακόμα και αγωγή, κατά άλλων προσώπων.

Διαβάστε Ακόμα

Σχόλια Αναγνωστών

Ροή Ειδήσεων