Επίθεση με… τρακτέρ σε καφενείο στα Καβάσιλα Ηλείας

Δημοσίευση: 11:48 π.μ. | 9/10/16
epithesi-me-trakter-se-kafenio-sta-kavasila-ilias

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής

Πρωτόγνωρο σκηνικό με ένα τρακτέρ να επιχειρεί να εισβάλει σε… καφενείο και τους θαμώνες να τρέχουν έντρομοι για να σωθούν, έζησαν κάτοικοι των Καβασίλων Ηλείας
την Παρασκευή το βράδυ.

Κάτοικος Καβασίλων πήγε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά την ισχυρή νεροποντή, στο καινούργιο καφενείο του χωριού. Ο ιδιοκτήτης του εκείνη τη στιγμή απουσίαζε. Κάθισε παρήγγειλε αλλά άρχισε να ενοχλεί φραστικά θαμώνες του καφενείου. Εκείνοι δεν του έδιναν σημασία, αλλά κάτοικος συνέχιζε να προκαλεί φραστικά.

Όταν εμφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης και ενημερώθηκε από τη γυναίκα του τι συμβαίνει, με ευγενικό τρόπο τον πλησίασε και τον παρακάλεσε ή να σταματήσει να προκαλεί ή να φύγει από το μαγαζί. Εκείνος του απάντησε: «Εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…». Να σημειωθεί ότι ο ίδιος προκλητικός πελάτης είχε περάσει την ίδια μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ άλλες δύο φορές από το μαγαζί και είχε επίσης προκλητική συμπεριφορά.

Ο «ανήσυχος» πελάτης πήγε στο απέναντι καφενείο και μετά από λίγη ώρα είπε σε κάποιον να τον μεταφέρει στον στάβλο του. Ο άνθρωπος πράγματι με μηχανάκι τον πήγε στον στάβλο, τον άφησε και έφυγε…

Επίθεση με τρακτέρ

epithesi-me-trakter-se-kafenio-sta-kavasila-ilias
Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ και στο γωνιακό καφενείο, απέναντι από τον σταθμό Καβασίλων, βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, η σύζυγός του και ακόμη δύο πελάτες. Ξαφνικά εμφανίζεται ένα τρακτέρ με οδηγό τον προκλητικό θαμώνα! Σταματάει μπροστά από το μαγαζί, κάτι τους φωνάζει και με το τρακτέρ εφορμά στο καφενείο! Σπάει με το αντίβαρο του τρακτέρ την τζαμαρία εισόδου και κάνει πίσω. Φαίνεται πως κυνηγά με το τρακτέρ τον ιδιοκτήτη, ο οποίος σπρώχνει τη γυναίκα του η οποία βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, σε μια γωνιά για να την προστατέψει ενώ την ίδια στιγμή ο οδηγός του τρακτέρ ετοιμάζεται για το… δεύτερο χτύπημα.

Πηγή: patrisnews.com

- Προσφορές Oral-B: Χαρίστε στα δόντια σας τη φροντίδα που χρειάζονται! - Κλικ εδώ

Διαβάστε Ακόμα

Σχόλια Αναγνωστών

Ροή Ειδήσεων