Κρέτσος: Ο λαός καταλαβαίνει ποιος γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών | Greek-iNews.gr

Κρέτσος: Ο λαός καταλαβαίνει ποιος γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών

Δημοσίευση: 7:45 μ.μ. | 15/10/16
Ο γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος τόνισε πως η διαδικασία ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου είναι συνταγματική υποχρέωση, από κει και πέρα
καταλαβαίνει ο λαός ποιος θέλει να αλλάξει τα πράγματα και να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ποιος αυτόκλητα γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" ο κ. Κρέτσος ανέφερε πως σχετικά με τα περί αναδίπλωσης και υπαναχώρησης της κυβέρνησης στο ζήτημα της αδιειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών «δεν υπάρχει υπαναχώρηση είναι πάγια θέση μας να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να γίνει αντικείμενο διαλόγου, το λέμε πάνω ένα χρόνο {..} υπήρχε μια πρόταση από τον κ. Βούτση προτού προχωρήσουμε σε νομοθετική ρύθμιση για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια να συγκροτηθεί το ΕΣΡ».

Ο κ. Κρέτσος επισήμανε πως το γεγονός ότι δεν μπορεί να συγκροτηθεί το ΕΣΡ αποτελεί παθογένεια του πολιτικού συστήματος.

Σε ότι αφορά το θέμα της εξέτασης της προσφυγής των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών από το ΣτΕ σημείωσε ότι «από θεσμική πλευρά πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της εμείς κρίνουμε ότι ο νόμος είναι συνταγματικός και πως η διαδικασία αδειοδότησης είναι συνταγματική υποχρέωση, από κει και πέρα καταλαβαίνει ο λαός ποιος θέλει να αλλάξει τα πράγματα και να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και ποιος αυτόκλητα γίνεται υπερασπιστής των συμφερόντων των καναλαρχών».

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών