Διακόπηκε για τις 23 Δεκεμβρίου η δίκη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT

Διακόπηκε για τις 23 Δεκεμβρίου η δίκη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Δημοσίευση: 2:33 μ.μ. | 30/11/16
diakopike-gia-tis-23-dekemvriou-i-diki-tou-alexi-grigoropoulou

Πέθανε στις 18 Οκτωβρίου ο πατέρας του, αντέδρασε στην αναβολή ο Αλέξης Κούγιας

Διακόπηκε σήμερα για δεύτερη φορά η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου με κατηγορούμενους τους Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Αίτημα της αναβολής κατέθεσε, εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος Νίκος Κωνσταντόπουλος, που παρίσταται ως πολιτική αγωγή, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο θάνατο -στις 18 Οκτωβρίου- του πατέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ παράλληλα επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας για τη μητέρα τού Αλέξη Γρηγορόπουλου και αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει σ' αυτή τη φάση.

diakopike-gia-tis-23-dekemvriou-i-diki-tou-alexi-grigoropoulou
Ο συνήγορος υπεράσπισης του Κορκονέα, ο Αλέξης Κούγιας, στην επιχειρηματολογία του ήταν αντίθετος στην αναβολή της υπόθεσης ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως είπε, καθώς ο πελάτης του παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού.

Αντίθετα ο Θ. Καραΐσκος, υπεράσπιση του κ. Σαραλιώτη που έχει αποφυλακιστεί, συνηγόρησε στο αίτημα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την αναβολή της υπόθεσης.

diakopike-gia-tis-23-dekemvriou-i-diki-tou-alexi-grigoropoulou
Το δικαστήριο απέρριψε μεν το αίτημα της αναβολής, διέκοψε όμως την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Δεκεμβρίου.

Έξω από το Εφετείο της Λαμίας υπήρχαν πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και οι έλεγχοι ήταν σχολαστικοί.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών