Ηλεία: Σπίτι ανέργων στο σκοτάδι στο Επιτάλιο | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ηλεία: Σπίτι ανέργων στο σκοτάδι στο Επιτάλιο

Δημοσίευση: 10:26 π.μ. | 18/11/16
hleia-spiti-anergwn-sto-skotadi-sto-epitalio

Tο υπέρογκο ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ είναι αδύνατο να καλυφθεί

Αναγκασμένος να ζει στο σκοτάδι, μαζί με την οικογένειά του, είναι από προχθές, κάτοικος του Επιταλίου, ύστερα από την διακοπή της
ηλεκτροδότησης που προχώρησε η ΔΕΗ, στην οικία του εξαιτίας οφειλών που ο ίδιος έχει προς την Επιχείρηση.

Ο Σπήλιος Δεμέναγας, την περασμένη Τετάρτη, είδε ξαφνικά συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι που διαμένει με την σύζυγο και την πεθερά του, ενώ όπως ανέφερε, η διακοπή της ηλεκτροδότησης έγινε χωρίς καμία νωρίτερα προειδοποίηση. Τώρα, το υπέρογκο ποσό που χρωστάει στην ΔΕΗ, είναι αδύνατο να καλυφθεί καθώς ο ίδιος παραμένει άνεργος από το 2014 ενώ το μοναδικό εισόδημα που λαμβάνει είναι αυτό του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης με ποσό 200 ευρώ.

Όπως ανέφερε χθες στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο κ. Δεμέναγας, στην ΔΕΗ χρωστά περίπου 3 χιλ. ευρώ, τα οποία, τα κάλυπτε με κάποια ποσά – συνήθως μικρά – το τελευταίο διάστημα, αφού δεν μπορούσε να προβεί σε κάποια μεγάλη πληρωμή ώστε να καλυφθεί το μεγάλο χρέος.

hleia-spiti-anergwn-sto-skotadi-sto-epitalio
Τα λιγοστά χρήματα που «μπαίνουν» στο σπίτι του, είναι μόλις 200 ευρώ από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, τα οποία όμως, δεν φτάνουν ώστε να καλυφθούν τα έξοδα και οι ανάγκες της οικογένειας. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα, είναι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ότι δεν μπορεί να προβεί σε κάποιο διακανονισμό με την Επιχείρηση καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να καταβάλλει χρηματικό ποσό το οποίο όμως δεν έχει.

Εκείνο που τόνισε μάλιστα ο κ. Δεμέναγας, είναι πως από προχθές που δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι του, η κατάσταση είναι δραματική, με δεδομένο την πτώση της θερμοκρασίας ειδικά κατά τη διάρκεια της νύκτας…

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών