Που υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα σε Κορινθία – Αρκαδία | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT

Που υπάρχουν κυκλοφοριακά προβλήματα σε Κορινθία – Αρκαδία

Δημοσίευση: 10:45 π.μ. | 9/1/17
pou-yparxoun-kykloforiaka-problhmata-se-korinthia-arkadia

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις και ο παγετός, αλλά όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, όλοι οι αυτοκινητόδρομοι είναι ανοικτοί, ενώ οι μηχανισμοί της Περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε επιφυλακή και τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν διαρκώς, για να παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι.

Όσοι επιθυμούν να πάνε στα χιονοδρομικά κέντρα της Ζήρειας στην Κορινθία και στο Μαίναλο της Αρκαδίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Όσον αφορά στην κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Κορινθία η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Περαχώρας – Σχοίνου, Σουληναρίου – Νεμέας, Ταρσινών – Ελληνοχωρίου, Κιάτου – Γκούρας, Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, Τρικάλων – Καρυάς, Δερβενίου – Γκούρας, Λυγιάς – Πύργου, Λουτρού – Βρυσούλων και Καλλιθέας – Ελληνικού.

Στην Αρκαδία, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 47ο χιλιόμετρο έως το 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεμέας – Λεβιδίου, στην επαρχιακή οδό Κοσμά – Λεωνιδίου, στην επαρχιακή οδό Στεμνίτσας – Ελάτης και στην δασική οδό Άνω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο) – Βυτίνα.

Πάντως, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, λόγω του παγετού, είναι απαραίτητες οι αλυσίδες σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας.

Στη Μεσσηνία, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 20ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου)

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών