Σκυλιά κατασπάραξαν μικρή ελαφίνα στη Ρόδο (φώτο)

Δημοσίευση: 11:09 π.μ. | 3/1/17
skilia-katasparaxan-mikri-elafina-sti-rodo

Εκτιμάται ότι πάλεψε σκληρά και για πολύ ώρα για να γλιτώσει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στην εξωτερική περίφραξη του πάρκου του Ροδινιού, κοντά στη
ΔΕΥΑΡ, η μικρή ελαφίνα, η οποία είχε διαφύγει από την περίφραξη του Ροδινιού και περιφέρονταν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή.

Το περιστατικό, προκαλεί θλίψη στην τοπική μας κοινωνία, αλλά και έντονο προβληματισμό, για το πώς είναι δυνατό να μην μπορούμε να προστατεύσουμε ούτε τα ελαφάκια του νησιού μας, τα οποία βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο στην περιοχή του Ροδινιού.

Η Ροδιακή, είχε καταγράψει εδώ και μέρες με ρεπορτάζ, βίντεο και φωτογραφίες, τους κινδύνους αυτούς που διέτρεχε το μικρό ελαφάκι και δυστυχώς, οι φόβοι και οι προβληματισμοί επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν γίνει προσπάθειες από την θηροφυλακή του νησιού να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί το ελαφάκι για να επιστρέψει έτσι στη συνέχεια στο πάρκο του Ροδινιού αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, το ελαφάκι βρήκε τραγικό θάνατο (οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών παραπέμπουν ότι δέχθηκε θανατηφόρο επίθεση από σκυλιά) με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αβοήθητο.

Η ελαφίνα έφερε δαγκώματα στο λαιμό και στην κοιλιά, ενώ εκτιμάται (από τα αίματα που βρέθηκαν στο σημείο) ότι πάλεψε σκληρά και για πολύ ώρα για να γλιτώσει, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

skilia-katasparaxan-mikri-elafina-sti-rodo

skilia-katasparaxan-mikri-elafina-sti-rodo
Πηγή: Ροδιακή

Διαβάστε Ακόμα

Σχετικές Ετικέτες:

Σχόλια Αναγνωστών

Ροή Ειδήσεων