Νικολόπουλος: Να μην ισχύσει η μείωση του ποσοστού στις προσλήψεις πολυτέκνων | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Νικολόπουλος: Να μην ισχύσει η μείωση του ποσοστού στις προσλήψεις πολυτέκνων

Δημοσίευση: 4:50 μ.μ. | 12/2/17
nikolopoulos-na-mhn-isxysei-h-meiwsh-tou-posostou-stis-proslhpseis-polyteknwn

«Να αποσυρθεί η απαράδεκτη διάταξη»

Άμεσα ευαισθητοποιήθηκε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε ότι επιχειρείται η μείωση, 5% του ποσοστού στις προσλήψεις πολυτέκνων (γονέων και παιδιών) από το Δημόσιο.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ήδη κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, συνταυτιζόμενος με την θέση της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά 208.000 πολύτεκνες οικογένειες.

Η Συνομοσπονδία απέστειλε επιστολή στο Νίκο Νικολόπουλο και τονίζει ότι προβλέπεται η μείωση του ισχύοντος ποσοστού 20% στο άρθρο 25 του σχεδίου νόμου που έχει συντάξει το υπουργείο Εσωτερικών. Η εν λόγω διάταξη χαρακτηρίζεται απαράδεκτη και αντισυνταγματική, ενώ το χειρότερο είναι ότι το Υπουργείο προχώρησε στην σύνταξή της χωρίς να την αιτιολογεί. Και τι να πει, άλλωστε; Ότι στόχος τούτης της κυβέρνησης είναι να καταρριφθούν όλα τα ρεκόρ υπογεννικότητας;

Καταλήγοντας στην ερώτησή του ο Νίκος Νικολόπουλος, ζητάει, στην ουσία εξηγήσεις από τον Υπουργό και τον καλεί ν’ αποσύρει την απαράδεκτη διάταξη που πλήττει και απογοητεύει τους πολύτεκνους της χώρας μας.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών