Θεοχαρόπουλος: Όχι γραβάτα, αλλά ποσέτ για τα δάκρυα του ελληνικού λαού πρέπει να φορέσει ο Τσίπρας | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT

Θεοχαρόπουλος: Όχι γραβάτα, αλλά ποσέτ για τα δάκρυα του ελληνικού λαού πρέπει να φορέσει ο Τσίπρας

Δημοσίευση: 4:54 μ.μ. | 18/5/17
Θεοχαρόπουλος: Όχι γραβάτα, αλλά ποσέτ για τα δάκρυα του ελληνικού λαού πρέπει να φορέσει ο Τσίπρας

Ο λογαριασμός των μέτρων λιτότητας αγγίζει τους πάντες και τα πάντα, είπε μιλώντας στην Ολομέλεια ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και κατήγγειλε ότι «η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης συνιστά πραγματική πανωλεθρία, αφού υπέγραψε υψηλά πλεονάσματα για πολλά χρόνια μετά το 2018, προχωράει σε προληπτική νομοθέτηση μέτρων, που σύμφωνα και με τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι εκτός κοινοτικού κεκτημένου και αντισυνταγματική»

Τα μέτρα δεσμεύουν τη χώρα για πολλά χρόνια και υπονομεύετε με τον τρόπο αυτό κάθε δυνατότητα εξόδου από την κρίση, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε ότι εμπαιγμό συνιστούν και τα λεγόμενα αντίμετρα.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα φορέσει και γραβάτα. Το είπε ο ασυμβίβαστος κύριος Τσίπρας που ψήφισε μνημόνια, έφερε μνημόνια, έφερε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που σας ταιριάζει είναι το κυβερνητικό ποσέτ, του κ. Τσακαλώτου, του κ. Τσίπρα. Καμία γραβάτα, το κυβερνητικό αξεσουάρ σας είναι το ποσέτ, το μαντηλάκι τσέπης που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα για να σκουπίζουν τα δάκρυα μιας κυρίας. Αυτό το ποσέτ θα χρησιμοποιηθεί για τα δάκρυα του ελληνικού λαού σήμερα», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Καταψηφίζουμε αυτό το προϊόν της καταστροφικής διαπραγμάτευσης. Εμείς, η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ. Χρειάζεται ένα προοδευτικό σχέδιο για την υπέρβαση της κρίσης. Εσείς δεν έχετε πάρει διαζύγιο από τις αριστερές προοδευτικές δυνάμεις μόνο, αλλά και από την κοινή λογική. Θα δώσουμε το προοδευτικό σχέδιο χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς αυταπάτες, δεν θα σας αφήσουμε να οδηγήσετε τη χώρα στον πάτο. Όλες οι προοδευτικές δυνάμεις θα ενωθούμε για να σταματήσει αυτή η κατάσταση» είπε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών