Πόλεμος δηλώσεων για τη συνάντηση του μάρτυρα της Εξεταστικής με τον Μπαλωμενάκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πόλεμος δηλώσεων για τη συνάντηση του μάρτυρα της Εξεταστικής με τον Μπαλωμενάκη

Δημοσίευση: 2:16 μ.μ. | 20/7/17

Διαστάσεις παίρνει η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, Αντώνης Μπαλωμενάκης, με τον σημερινό μάρτυρα, Κωνσταντίνο Κρέτση, μία μέρα πριν την εξέτασή του

Ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Επιτροπή προέβη σε δηλώσεις στην ΕΡΤ, τις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Μπαλωμενάκης.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Ο εισηγητής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ΕΡΤ χαρακτήρισε το γεγονός πρωτοφανές, λέγοντας ευθέως πως η συνάντηση είχε σκοπό να προκατασκευάσει όσα καταθέτει σήμερα ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του «Ερρίκος Ντυνάν», κ. Κρέτσης. «Το γεγονός αυτό καθιστά έωλη τη διαδικασία, καθώς και το κύρος και την αξιοπιστία εντός της οποίας υποχρεούται να κινείται ο Πρόεδρος της Εξεταστικής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργαντάς, ενώ αποκάλεσε τον μάρτυρα ως ενεργό κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να μειώσει την αξιοπιστία του κ. Κρέτση.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, παραχωρώντας κι εκείνος από την πλευρά του δηλώσεις στην Δημόσια Τηλεόραση, έκανε λόγο για απόπειρα αντιπερισπασμού, εξαιτίας της ευθυκρισίας του μάρτυρα να αποκαλύψει πως κατόπιν αιτήματος του Σάλλα ο Γεωργιάδης παραίτησε το Δ.Σ. του Μαρτίνη.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών