Δήμαρχος Γλυφάδας: Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πετρελαιοκηλίδα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Δήμαρχος Γλυφάδας: Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πετρελαιοκηλίδα

Δημοσίευση: 9:32 π.μ. | 14/9/17

«Παρακαλούμε τον κόσμο να μην επισκέπτεται τις παραλίες για να κάνει μπάνιο αυτές τις μέρες»

Απελπιστική είναι η εικόνα στην παραλία της Γλυφάδας. Στη Γλυφάδα έχουν φθάσει κηλίδες μαζούτ, που διέρρευσε από το ναυάγιο του μικρού δεξαμενοπλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ. Τα πετρελαιοειδή έχουν κάνει μαύρες τις παραλίες από τη Σαλαμίνα και την Πειραϊκή έως τον Άγιο Κοσμά και τη Γλυφάδα,
όπου μάλιστα, έχουν καλύψει ακόμη και την ειδική ράμπα κολύμβησης των πολιτών με αναπηρία, σε επιφάνεια άνω των 400 τ.μ.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Παπανικολάου δεν υπήρχε καμία ενημέρωση τη Δευτέρα και την Τρίτη για το ενδεχόμενο να φτάσει το πετρέλαιο στην περιοχή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε πως η ενημέρωση που έχει είναι ότι μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν 28 τόνοι μαζούτ από τη θάλασσα.

«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση» υπογράμμισε ο κ. Παπανικολάου και επεσήμανε: «Παρακαλούμε τον κόσμο να μην επισκέπτεται τις παραλίες για να κάνει μπάνιο αυτές τις μέρες. Όσοι εθελοντικά θέλουν να βοηθήσουν να ξέρουν δεν είναι εύκολο. Είναι εύκολο να φορτωθεί το πετρέλαιο να το μαζέψεις, το θέμα είναι τι το κάνεις μετά».

Δείτε εικόνες από τη Γλυφάδα
Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών