Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής έπιασαν δουλειά για τα χιόνια | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής έπιασαν δουλειά για τα χιόνια

Δημοσίευση: 1:56 μ.μ. | 22/12/17

Από χθες επιχειρούν στην Πάρνηθα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής

Ενόψει της σταδιακής επιδείνωσης του καιρού και με σκοπό την οδική ασφάλεια, αλλά και την ανεμπόδιστη μετακίνηση των πολιτών, η Περιφέρεια Αττικής επιχειρεί από χθες το πρωί, με μηχανήματα, στην Πάρνηθα
, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό και προσβάσιμο το οδικό της δίκτυο. Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, ανάλογα με την ένταση της χιονόπτωσης, αυξήθηκε και ο αριθμός των μηχανημάτων που επιχειρούν και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στις περιοχές της Πάρνηθας, της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην περιοχή των Βιλίων - Κάζας στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Αυτήν τη στιγμή επιχειρούν συνολικά οκτώ αποχιονιστικά μηχανήματα και ένα μηχάνημα έργου τύπου JCB.

Ταυτοχρόνως, σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες για τον αποχιονισμό Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Παράλληλα, από χθες το βράδυ, η Περιφέρεια Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα κατάλογο με τους θερμαινόμενους χώρους σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Τέλος, πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας των πολιτών για τον χειμώνα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.


Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών