Πάτρα: Αλλάζουν «σπίτι» για ένα χρόνο δύο προσωπογραφίες του Κωστή Παλαμά (φώτο) | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT

Πάτρα: Αλλάζουν «σπίτι» για ένα χρόνο δύο προσωπογραφίες του Κωστή Παλαμά (φώτο)

Δημοσίευση: 12:32 μ.μ. | 11/1/18

Παραχωρήθηκαν στη στέγη γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» - Δείτε τις φωτογραφίες

Η παραχώρηση από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων – για ένα χρόνο με τη μορφή χρησιδανείου – στη στέγη γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς», δύο έργων του ζωγράφου Ερνέστου Κάρτερ, «Προσωπογραφία Κωστή Παλαμά, 1943. Ελαιογραφία»
και «Προσωπογραφία Κωστή Παλαμά, 1948. Σχέδιο με κάρβουνο»,  προς έκθεση στην Κεντρική Αίθουσα της Στέγης, ήρθε να «επισφραγίσει» χθες Τετάρτη 10 Ιανουαρίου  2018, τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων .

Η παράδοση των έργων Τέχνης πραγματοποιήθηκε στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, παρουσία του Προέδρου στον  Πολιτιστικό Οργανισμό  Βασίλη Θωμόπουλου και των μελών του Δ.Σ. της Στέγης  Αθανάσιου Στεφανόπουλου, Χρήστου Στεφανοπούλου, Λυδίας  Στεφανοπούλου, Χριστιάνας  Στεφανοπούλου, Σοφίας  Στεφανοπούλου, Διονυσίας Στεφανοπούλου, Σπύρου Δεμαρτίνου και Νίκου Μπακρώζη, όπου υπογράφηκαν  τα πρωτόκολλα παράδοσης παραλαβής των καλλιτεχνικών έργων.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε και από τα δύο μέρη  η ανάγκη ανάπτυξης των  συνεργασιών μεταξύ των φορέων με σκοπό την  ανάδειξη  και προώθηση του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου  μας.

Δείτε τις φωτογραφίεςπηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών