Βίκυ Σταμάτη για Πολάκη: Είναι άνανδρος, δεν θα τον αφήσω έτσι | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT

Βίκυ Σταμάτη για Πολάκη: Είναι άνανδρος, δεν θα τον αφήσω έτσι

Δημοσίευση: 11:08 π.μ. | 10/1/18

Οργισμένη για την αναβολή της δίκης για το «νεόπλουτο τσουλί»

Αναβλήθηκε χθες η εκδίκαση της μήνυσης της Βίκυς Σταμάτη κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που είχε γράψει στο Facebook ο κ. Πολάκης.

Την αναβολή της δίκης ζήτησε χθες ο δικηγόρος του κ. Πολάκη, επικαλούμενος προσωπικό του κώλυμα. Η δίκη ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2019.

Η κ. Σταμάτη, πυρ και μανία, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Τα πουλάκια έτσι εξαφανίζονται. Την είχε στο τσεπάκι του ο κύριος Πουλάκης. Αυτό δεν λέγεται  καθυστέρηση ένας χρόνος και τρεις μήνες. Είναι σαφές ότι εδώ υπήρχε πρόθεση από τον κύριο Πολάκη, κινείται με κίνητρα τα οποία είναι ανέντιμα, αισχρά.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι ήταν όχι μόνο άνανδρο, όχι μόνο αναξιοπρεπές, όχι μόνο διεστραμμένο. Είναι βαρέως συκοφαντική η συμπεριφορά του και τα κίνητρά του είναι αισχρά» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο για να με κρίνει και μάλιστα δεν έχει κανένα λόγο να με κρίνει, είναι απαγορευτικό. Ο κύριος Πολάκης απευθύνεται σε κάποιο συγκεκριμένο κοινό».

Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Σταμάτη ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για όσα έγραψε ο κ. Πολάκης στο Facebook, σχολιάζοντας το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο της τελευταίας στους δημοσιογράφους μόλις βγήκε από τη φυλακή.


Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών