Κούλογλου: Πρώην υπουργός ζήτησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κούλογλου: Πρώην υπουργός ζήτησε να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI

Δημοσίευση: 3:34 μ.μ. | 12/2/18

Ο ευρωβουλευτής σημείωσε πως το αίτημα κατατέθηκε ενώ γνώριζε πως υπήρχαν στοιχεία σε βάρος του, αλλά πως το FBI αρνήθηκε

Για πρώην υπουργό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Novartis ο οποίος ζήτησε να υπαχθεί σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα απ' το FBI, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον, μίλησε σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Στέλιος Κούλογλου.

Όπως είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το FBI αρνήθηκε, ενώ σημείωσε πως: «δεν γνωρίζω τους λόγους για την άρνηση του FBI στον εν λόγω μάρτυρα».

Ο κ. Κούλογλου σχολίασε ότι δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία της χώρας μετά την μεταπολίτευση που να καταγγέλλονται δικαστές ότι έχουν στήσει μια υπόθεση, και μάλιστα όταν πρόκειται για την Εισαγγελέα διαφθοράς την οποία, τόνισε, θα έπρεπε όλοι να την υποστηρίζουν.

Εξάλλου, πρόσθεσε, «όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα έχουν αποκαλυφθεί χάριν στην δράση των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, όπως τα panama papers, και άλλα». «Είναι οι μοντέρνοι ήρωες της εποχής μας και πρέπει να υπάρχει προστασία μαρτύρων και στη χώρα μας» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση Novartis

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών