Ο «Αθήνα 9.84» δεν θα υπαχθεί στο καθεστώς καταβολής τέλους χαρτοσήμου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Ο «Αθήνα 9.84» δεν θα υπαχθεί στο καθεστώς καταβολής τέλους χαρτοσήμου

Δημοσίευση: 9:41 μ.μ. | 23/2/18

«Πολύ σημαντική απόφαση η αναστολή του προστίμου», τόνισε ο Γιώργος Καμίνης

Τη δικαίωση του ραδιοφωνικού «Αθήνα 9.84» όσον αφορά τη μη υπαγωγή του σε καθεστώς καταβολής τέλους χαρτοσήμου, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανέστειλε το πρόστιμο των 5 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει. «Πρόκειται» είπε ο κ. Καμίνης «για πολύ σημαντική απόφαση σε ό, τι αφορά στη βιωσιμότητα του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης».

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε, μέσω της εκπομπής του στον «Αθήνα 984», ότι η απόφαση της ΑΑΔΕ κοινοποιήθηκε στον σταθμό μετά από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Σύμφωνα με την απόφαση αναστέλλεται το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, για μη καταβληθέντα τέλη χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων αναδρομικά από το 2006.

Ένα πρόστιμο που είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ραδιοσταθμού, οι λογαριασμοί των μελών των διοικητικών συμβουλίων, οι λογαριασμοί συγγενικών τους προσώπων, αλλά και να απειλείται ο σταθμός με οικονομικό στραγγαλισμό.

πηγή

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών