Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 8-11-2013 (φωνητική πρόγνωση) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 8-11-2013 (φωνητική πρόγνωση)

Δημοσίευση: 4:55 π.μ. | 8/11/13
Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και το Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις, με εξασθένηση από αργά το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Φωνητική πρόγνωση καιρού:Πηγή: meteo.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών