Μώραλης: Η δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου έκανε τα ελάχιστα (video) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μώραλης: Η δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου έκανε τα ελάχιστα (video)

11:03 | 1/5/14
Εφ όλης της ύλης συνέντευξη του επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς-Νικητής» και υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη...

«Το πρώτο που θέλουμε να κάνουμε να μην είναι η δημοτική αρχή κομματική. Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι ένας άνθρωπος που κατεξοχήν έχει ανδρωθεί και έχει μεγαλώσει μέσα στο κόμμα. Είναι επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας. Εχει ένα κομματικό χρίσμα. Αυτό κατά την άποψή μας δημιουργεί αγκυλώσεις. Εμείς δεν είμαστε υπέρ αυτού», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά κάνοντας μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης Μιχαλολιάκου τόνισε: «Ο κ. Μιχαλολιάκος παρέλαβε έναν Πειραιά, η αλήθεια είναι, υπό το μηδέν με πολύ μεγάλα προβλήματα. Κάνοντας κατά την άποψή μου ορισμένα αυτονόητα πράγματα που είναι υποχρέωση μιας δημοτικής αρχής θέλει να εμφανίσει ότι είχε μία επιτυχημένη δημαρχία. Βάζει δηλαδή τον πήχη πολύ χαμηλά στις απαιτήσεις, αυτό για μένα υποτιμά τις δυνατότητες του Πειραιά και των πολιτών του. Εμείς θέλουμε να βάλουμε τον πήχη πολύ υψηλότερα, να δώσουμε ένα όραμα στον κόσμο να καλέσουμε τον κόσμο να προσέλθει στις εκλογές –ειδικά τη νεολαία- γιατί νομίζω πρέπει οι πολίτες να έχουν όραμα. Και πρόσθεσε: «Ορισμένα πράγματα μπορεί να έγιναν στον Πειραιά, αλλά είναι τα ελάχιστα, είναι το μίνιμουμ που μπορεί να κάνει μία δημοτική αρχή. Δεν μπορεί να εμφανίζεται πετυχημένη. Δεν μπορεί να συγκρίνουμε τον Πειραιά με οποιαδήποτε κωμόπολη της περιφέρειας – την οποία δεν υποτιμώ- αλλά ο Πειραιάς πρέπει να συγκρίνεται με πολύ μεγάλες πόλεις της Ευρώπης-λιμάνια. Είτε αυτό είναι το Ρότερνταμ, είτε είναι η Αμβέρσα, είτε είναι η Βαρκελώνη. Οι απαιτήσεις του Πειραιά είναι πάρα πολύ μεγάλες, δεν είναι μόνο να καθαρίσουμε το κέντρο της Πόλης».

Στην ερώτηση ποια στάση θα κρατήσει στην περίπτωση που ο συνδυασμός του δεν μπει στο δεύτερο γύρο ο κ. Μώραλης απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν θα κατέβαινε αυτή η ομάδα ανθρώπων της οποίας ηγούμαι αν δεν πίστευε ότι θα κερδίσει. Αρα το ερώτημα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας αφορά. Δεν είμαστε ένας συνδυασμός ο οποίος πιστεύουμε ότι θα βγει τρίτος προφανέστατα. Δεν θα κατεβαίναμε αλλιώς. Το σύνθημά μας είναι «Πειραιάς Νικητής». 

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών