«Οι γιατροί της αγάπης» στην Νεμέα! | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

«Οι γιατροί της αγάπης» στην Νεμέα!

Δημοσίευση: 12:45 μ.μ. | 8/12/14
«Οι γιατροί της αγάπης» στην Νεμέα!

Η κοινωνική ομάδα «Οι βοηθοί» του Δήμου Νεμέας, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, φιλοξένησε στο Κέντρο Υγείας, τους Γιατρούς της Αγάπης οι οποίοι παρείχαν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας εντελώς δωρεάν

Οι γιατροί που εξυπηρέτησαν τους δημότες μας ήσαν ο κ. Γεωργιάδης Μάριος – Δ/ντης Ουρολόγος Ασκληπιείο Βούλας, ο κ. Βραχνός Πάνος – Γενικός Χειρουργός  Δ/ντης Κλινικής Νοσ. ΚΑΤ, ο κ. Τέμπος Κων/νος – Δ/ντης Ρευματολόγος Ν. ΚΑΤ, η κα Γούναρη Αναστασία – Γ. Προϊσταμένη Ωτορινολαρυγγολόγος  Ν. Πεντέλης και η κα Σπηλιοπούλου Σοφία – Βοηθός Γιατρών Υπεύθυνος και συντονιστής της ομάδας Γιατρών ο κ. Γιώργος Υδραίος

Την παρουσία των γιατρών εξήρε και τους ευχαρίστησε ο αντιδήμαρχος Νεμέας κ. Γιώργος Γεωργούσης.

Ο κ. Βραχνός Πάνος δήλωσε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Πριν πω οτιδήποτε άλλο, τα εύσημα στον Γιώργο τον Υδραίο, ο Γιώργος είναι η ψυχή όλης αυτής της ολοκληρωμένης προσπάθειας, η οποία δεν αφορά μόνο στο Δήμο της Νεμέας, αφορά όλη την Ελλάδα, αυτός ο εμπνευσμένος άνθρωπος προσπαθεί μέσα από αυτές τις δυνάμεις που διαθέτει να προσφέρει έργο σε όλους τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα. Η δική μου παρουσία σήμερα ήταν διττή, σαν γιατρός και ως εκπρόσωπος του δυναμικού Δήμου του Αμαρουσίου και σας μεταφέρω την αγάπη του δημάρχου μας και την συνεχή προσπάθεια συνεχούς βοήθειας προς το Δήμο Νεμέας σε όλους τους τομείς (υλικοτεχνική βοήθεια και στήριξη στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας).

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω εσένα Σοφία γιατί ήσουν η ψυχή, από την πρώτη στιγμή που σε γνωρίσαμε, ο τρόπος υποδοχής, καταλάβαμε ότι είναι κάτι που κάνεις από ψυχής, το πιστεύεις. Συνέχισε έτσι, ο τόπος έχει ανάγκη από Σοφίες!»

Η υπεύθυνη της κοινωνικής ομάδας Σοφία Χρυσικοπούλου δήλωσε:

«Θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που προσήλθατε σήμερα στο Δήμο μας για να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εντελώς δωρεάν και δικαιολογημένα σας ονομάσαμε »Γιατρούς της Αγάπης» γιατί όπως διαπιστώσαμε υποδεχτήκατε τους συνδημότες μας με πολλή αγάπη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι επισκέπτεστε ολόκληρη την Ελλάδα και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας εθελοντικά, στις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας. Τέτοιες ενέργειες σηματοδοτούν τον εθελοντισμό γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε Άνθρωποι. Σας αξίζουν συγχαρητήρια και το λιγότερο που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, όπως Αγιωργίτικο κρασί και Κορινθιακή σταφίδα καθώς και ένα ενθύμιο από την ομάδα μας».

Ένα άριστο δείγμα άσκησης Κοινωνική Πολιτικής στο Δήμο Νεμέας από την φιλανθρωπική ομάδα «ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ» της όλης προσπάθειας ηγείται η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Χρυσικοπούλου.

Με τον κοινωνικό αποκλεισμό, που ζούμε σήμερα, διαφόρων ευπαθών ομάδων πληθυσμού, ανασφάλιστοι, άνεργοι παρόμοιες κινήσεις είναι απαραίτητες.

Πηγή: nemeapress.blogspot.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών