Απειλούν με επ’ αόριστον κλείσιμο της ΠΑΘΕ οι αγρότες | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Απειλούν με επ’ αόριστον κλείσιμο της ΠΑΘΕ οι αγρότες

Δημοσίευση: 5:32 μ.μ. | 26/1/16
apiloun-me-ep-aoriston-klisimo-tis-pathe-i-agrotes

Το μπλόκο του Ισθμού θα ενισχύσουν οι αγρότες της Λακωνίας

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες της Πελοποννήσου και τις τελευταίες ώρες έχουν κλείσει την εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού στο Καλαμάκι και δηλώνουν πως θα κρατήσουν κλειστή την ΠΑΘΕ επ' αόριστον.

Εν τω μεταξύ οι αγρότες στις 14:45 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο Καλαμάκι και έχει αποκοπεί τελείως η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα από την Αττική, ενώ υπάρχει μεγάλη ουρά αυτοκινήτων εκατέρωθεν του μπλόκου.

Οι αγρότες της Νεμέας που νωρίτερα είχα αποκλείσει το λιμάνι και το Τελωνείο Κορίνθου έφυγαν, σταμάτησαν τον αποκλεισμό και πήγαν στον Ισθμό ενισχύοντας το μπλόκο που αριθμεί συνολικά περί τα 200 τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα και περί τους πεντακόσιους αγρότες. Παράλληλα για να ενισχύσουν το μπλόκο του Ισθμού αύριο το πρωί ανεβαίνουν στην Κορινθία αγρότες της Λακωνίας.

Τώρα οι αγρότες της Αρκαδίας από το μπλόκο της Νεστάνης απέκλεισαν τον δρόμο κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο του αυτοκινητοδρόμου προς Βυτίνα και έχουν κλείσει το δρόμο για την Γορτυνία και την αρχαία Ολυμπία.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών