Δίωροι και τρίωροι αποκλεισμοί δρόμων στα μπλόκα της Ηπείρου | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Δίωροι και τρίωροι αποκλεισμοί δρόμων στα μπλόκα της Ηπείρου

Δημοσίευση: 8:22 μ.μ. | 30/1/16
diori-ke-triori-apoklismi-dromon-sta-bloka-tis-ipirou

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Κυριακής στην αφετηρία της Εγνατίας Οδού

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μπλόκο στην αφετηρία της Εγνατίας στην Ηγουμενίτσα, διοργανώνουν αύριο Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Η συντονιστική επιτροπή των αγροτών, απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες, τις οργανώσεις και τους φορείς της Θεσπρωτίας, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που βρίσκονται για 8η ημέρα έξω από το λιμάνι στην αφετηρία της Εγνατίας, όπως αναφέρουν στο κάλεσμα, θέλουν να ενημερώσουν για το πλήγμα στο πρωτογενή τομέα, το οποίο θα επιφέρουν, τα σχεδιαζόμενα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Επίσης, με την λήξη της απεργίας των ναυτεργατών θα επαναλάβουν τον τρίωρο αποκλεισμό της εξόδου και εισόδου του λιμανιού, στον κόμβο που βρίσκεται στην αφετηρία της Εγνατίας.

Με τρίωρους αποκλεισμούς των δρόμων από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Άρτα. Τα δύο μπλόκα που έχουν στήσει βρίσκονται, στην εθνική οδό Άρτας - Αντιρρίου στο χωριό Κομπότι και στην παλιά γέφυρα μέσα στην πόλη.

Οι αγρότες της Πρέβεζας, που έχουν στήσει μεγάλο μπλόκο στον κόμβο του Λούρου και χθες ενισχύθηκαν και με τους πτηνοτρόφους της περιοχής, κάνουν δίωρους αποκλεισμούς από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Στο μπλόκο των κτηνοτρόφων στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κακαβιάς, τα τρακτέρ κλείνουν το δρόμο καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών