Πούτιν, Μέρκελ, Ντράγκι βλέπει ο Παυλόπουλος | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Πούτιν, Μέρκελ, Ντράγκι βλέπει ο Παυλόπουλος

Δημοσίευση: 1:51 μ.μ. | 12/1/16
epishmh-episkepsh-paylopoyloy-sth-mosxa

Στη Μόσχα, 14 και 15 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος - Θα συνεχίσει σε Βερολίνο και Φρανκφούρτη

Τη Μόσχα θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στις 14 και 15 Ιανουαρίου 2016, ύστερα από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία θα τον αναγορεύσει ως επίτιμο διδάκτορά της.

Κατά την παραμονή του στη ρωσική πρωτεύουσα ο κ.Παυλόπουλος θα συναντηθεί στις 15 Ιανουαρίου με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

Εκτός από Μόσχα 18-19 ο κ. Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη Βερολίνο και Φρανκφούρτη όπου θα δει τον πρόεδρο ΕΚΤ Μάριο Ντραγκι. Στη συνάντηση με Ντραγκι θα παρίσταται ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας. Στις 30 Μαρτίου ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί και το Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο των προσπαθειών ενίσχυσης της τριμερούς.

Στο Βερολίνο ο Παυλόπουλος θα συναντηθεί με την Άνγκελα Μέρκελ. Στο επίκεντρο προφανώς θα βρεθεί το ασφαλιστικό που αναμένεται εκείνες τις ημέρες να κατατεθεί και ή αξιολόγηση που ή Αθήνα θέλει να ολοκληρωθεί μέσα Φεβρουαρίου, καθώς και το μείζον θέμα του προσφυγικού.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών