Ετοιμάζουν «ντου» στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας για το αποτεφρωτήριο | Greek-iNews.gr

Ετοιμάζουν «ντου» στο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας για το αποτεφρωτήριο

Δημοσίευση: 1:39 μ.μ. | 28/1/16
etimazoun-ntou-sto-dimotiko-simvoulio-patras-gia-to-apotefrotirio

Σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους

Αισθητή την παρουσία τους θα κάνουν, για ακόμη μία φορά, οι κάτοικοι του Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας που αντιδρούν στην απόφαση του Δήμου να προχωρήσει στην κατασκευή αποτεφρωτηρίου νεκρών και οστών στον ΒΙΟ.ΠΑ Γλαύκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, όπου πρόκειται να συζητηθεί το θέμα, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία από το δήμο, οι κάτοικοι ετοιμάζονται για δυναμική εμφάνιση, επιχειρώντας να καταστήσουν σαφές ότι για το έργο υπάρχουν σοβαρά νομικά κωλύματα.

Οι κάτοικοι έχουν ήδη τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα επιτρέψουν στην περιοχή τους να κατασκευαστεί το αποτεφρωτήριο νεκρών, ενώ έχουν κάνει αισθητή στην Δημοτική Αρχή την «ηχηρή» αντίδραση τους, με την παρουσία αντιπροσωπείας στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας ζωής, τα μέλη της οποίας έδωσαν το πράσινο φως για την υλοποίηση των σχεδίων του Δήμου.

Στον οριοθετημένο χώρο κατασκευής του αποτεφρωτηρίου νεκρών, οι κάτοικοι έχουν ήδη τοποθετήσει πανό και μαύρες σημαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζουν και αποκλεισμό των «Παραγλαύκιων» οδών, κινητοποίηση διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται για την παραμονή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών