Μαξίμου καλεί ΝΔ να καταθέσει προτάσεις για το Ασφαλιστικό | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Μαξίμου καλεί ΝΔ να καταθέσει προτάσεις για το Ασφαλιστικό

Δημοσίευση: 7:50 μ.μ. | 13/1/16
maksimoy-kalei-nd-na-katathesei-protaseis-gia-to-asfalistiko

Μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, η Όλγα Γεροβασίλη εκ μέρους της κυβέρνησης, πετάει το γάντι στη Συγγρού και ζητά προτάσεις

Προτάσεις από τη Νέα Δημοκρατία σχετικά με το ασφαλιστικό και όχι "κουτοπόνηρες κραυγές", ζητάει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

"Η κυβέρνηση παραμένει συνεπής στην δέσμευσή της να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού Συστήματος χωρίς καμία οριζόντια μείωση στις συντάξεις. Για τον σκοπό αυτό επιδίωξε και εξασφάλισε την συγκατάθεση των εργοδοτικών οργανώσεων σε μια λογική αύξηση των εργοδοτικών εισφορών. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεχή διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς προκειμένου να εξασφαλιστεί η δικαιότερη δυνατή κατανομή των εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών", δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.

Και πρόσθεσε: "Ελπίζουμε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση, θα είναι κάποια στιγμή σε θέση να συνεισφέρει στον διάλογο αυτόν με κάποια στοιχειωδώς ολοκληρωμένη πρόταση, κάτι που μέχρι σήμερα αποφεύγει συστηματικά. Η κατάθεση προτάσεων, αντί για κουτοπόνηρες υποκριτικές κραυγές, θα είναι ευπρόσδεκτη".

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών