Κατάλληλο χώρο για την κατασκευή hot spot αναζητούν στη Θεσσαλονίκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κατάλληλο χώρο για την κατασκευή hot spot αναζητούν στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 11:25 μ.μ. | 10/2/16
katallilo-choro-gia-tin-kataskevi-hot-spot-anazitoun-sti-thessaloniki

Σύσκεψη για το ζήτημα πραγματοποιούν οι δήμαρχοι του νομού

Κατάλληλο χώρο για την κατασκευή κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων, αναζητούν οι δήμαρχοι της περιοχής της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, «μέχρι στιγμής υποδείχθηκαν διάφοροι χώροι, προκειμένου να αποτραπεί η εγκατάσταση των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά».

Το πρωί, μάλιστα, έγινε αυτοψία και σε μια άλλη έκταση μεταξύ της Μενεμένης και του Καλοχωρίου, παρουσία δημάρχων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αστέριο Γαβότση, δεν υπήρξε στη συγκεκριμένη περίπτωση, η σύμφωνη γνώμη όλων.

Σημειώνεται, ότι μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου εξακολουθούν να βρίσκονται κάτοικοι των Διαβατών. Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής -που έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι- Δημήτρη Σκουλαριώτη, μέχρι στιγμής, η επιτροπή κατάφερε να αναδείξει την ακαταλληλότητα του χώρου, λόγω της ανθρωπογεωγραφίας και της γεωγραφίας του. «Θα είμαστε εδώ, μέχρι να αποφασιστεί κάποιο άλλο σημείο που θα είναι καταλληλότερο. Δεν έχουμε πρόβλημα να είναι στα όρια του δήμου», είπε ο Δημήτρης Σκουλαριώτης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών