Σύλληψη δύο ατόμων για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Σύλληψη δύο ατόμων για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών

Δημοσίευση: 2:37 π.μ. | 21/2/16
sillipsi-dio-atomon-gia-lathremporio-alkoolouchon-poton

Μετέφεραν πεντακόσια λίτρα τσίπουρου χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατικά

Στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 55 ετών, που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης εταιρείας εμπορίου τροφίμων και ποτών, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε πεντακόσια λίτρα τσίπουρου, χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατικά.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην αποθήκη της ιδιοκτήτριας εταιρείας, σε περιοχή της Αττικής, όπου βρέθηκαν εβδομήντα λίτρα τσίπουρου και εξήντα λίτρα κρασί χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά. Τα αλκοολούχα ποτά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Αθηνών, ενώ οι διαφυγόντες φόροι, δασμοί και τέλη υπέρ του Δημοσίου ανέρχονται στο ποσό των 4.075 ευρώ. Παράλληλα, κατασχέθηκε και το φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσω τέλεσης λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ενημερώθηκαν η αρμόδια ΔΟΥ και το Τελωνείο Αθηνών και θα ακολουθήσει πλήρης φορολογικός έλεγχος στην εταιρεία.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών