Αλλάζει η καταβολή των επιδομάτων στο Ηράκλειο Κρήτης | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Αλλάζει η καταβολή των επιδομάτων στο Ηράκλειο Κρήτης

Δημοσίευση: 1:04 π.μ. | 20/9/16
allazi-i-katavoli-ton-epidomaton-sto-iraklio-kritis

Κάθε δήμος της Περιφέρειας θα καταβάλλει τα δικά του

Αλλάζουν τα δεδομένα στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων που έως τώρα ήταν στην αρμοδιότητα του δήμου Ηρακλείου, για όλη την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Με βάση το νέο νομικό πλαίσιο ο κάθε δήμος αναλαμβάνει να καταβάλει τα προνοιακά επιδόματα στους ωφελούμενους - μόνιμους κατοίκους του δήμου του.

Ήδη, ο δήμος Μαλεβιζίου παρέλαβε από τον δήμο Ηρακλείου 233 φακέλους - αρχεία που αφορούν σε ωφελούμενους μόνιμους κατοίκους του Μαλεβιζίου. Η διαδικασία έγινε παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη και της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Μαλεβιζίου, Εύης Αποστολάκη καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το σύνολο των δήμων της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου θα πρέπει να έχουν παραλάβει τα αρχεία έως το τέλος του 2016, αφού η αρμοδιότητα που προβλέπει η νομοθεσία θα ισχύσει από 1/1/2017, με πρώτο 2μηνο καταβολής τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2016. Προκειμένου να ενημερωθεί το σύνολο των δήμων για τη διαδικασία και την ομαλή μετάβαση, ο δήμος Ηρακλείου διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Λότζια σχετική ημερίδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών