Χωρίς λεωφορεία για 10η ημέρα η Θεσσαλονίκη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Χωρίς λεωφορεία για 10η ημέρα η Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 8:40 π.μ. | 26/9/16
choris-leoforia-gia-10i-imera-i-thessaloniki

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, με τη Θεσσαλονίκη να παραμένει για δέκατη συνεχόμενη ημέρα χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς.

Η διαπραγμάτευση ΟΑΣΘ- Υπουργείου Μεταφορών έχει οδηγηθεί σε απόλυτο αδιέξοδο και αυτοί που την πληρώνουν είναι για ακόμη μια φορά οι πολίτες.

Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην εργασία τους εάν δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών που τους οφείλονται. Σήμερα προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10:30, έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ, στην οδό Παπαναστασίου.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρουν:

«Απαιτούμε από κυβέρνηση και διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ να βάλει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα στην εργασία μας και το μέλλον αυτής. Αγωνιζόμαστε για δημόσια επιβατική μεταφορά η όποια θα είναι προσιτή στην κοινωνία και αντάξια της πόλης,στην όποια κατοικούμε.

Συμπολίτες-σες, φίλιο επιβατικό κοινό, συσπειρωθείτε, γίνετε αρωγοί και συμπαραστάτες των εργαζόμενων στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στην δημόσια επιβατική μεταφορά, μην μένετε απαθείς στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην καθημερινή ταλαιπωρία που μας επέβαλε η διαχειριστική κυβέρνηση. Συμπορευθείτε και διαδηλώστε μαζί με τους Εργαζόμενους Ο.Α.Σ.Θ ,ενάντια στην κοινωνική και εργασιακή εξαθλίωση που μας επιβάλουν».

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών