Έντονο ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα από την LG | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Έντονο ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα από την LG

Δημοσίευση: 9:07 μ.μ. | 21/9/16

O πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος Γιουνγκ Σουμπ Κιμ εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του Ομίλου LG και για άλλα επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα, στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρέσβης της Κορέας Γιουν Γκιπ Αν που εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία αξιοποίησης του σχεδίου Γιούνκερ.

Η LG συμμετέχει κατά 50% στον ανάδοχο που υλοποιεί το έργο ΣΔΙΤ του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου του ΟΑΣΑ, προϋπολογισμού 58.800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ελληνικό Δημόσιο κατά 49% με πόρους του ΕΣΠΑ.

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει πολύ σύντομα και δήλωσε ότι προσβλέπει στην ανάληψη κοινών διμερών πρωτοβουλιών, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Δημοκρατία της Κορέας στην Ελλάδα και την τόνωση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών.

Απ' την πλευρά του ο κ. Σταθάκης επιβεβαίωσε το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο έργο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και πρόσθεσε ότι προσβλέπει γενικότερα στην ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία στα μεγάλα περιθώρια υλοποίησης επενδύσεων από ελληνικές εταιρείες στη Δημοκρατία της Κορέας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών