Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση για το Ελληνικό | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση για το Ελληνικό

Δημοσίευση: 7:25 μ.μ. | 22/9/16
epithesh-nd-se-syriza-kai-kybernhsh-gia-to-ellhniko
Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τοποθετήσεις στελεχών του αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό, κάνοντας λόγο για θέατρο του παραλόγου.

Σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει ότι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκαν «τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει μεταξύ άλλων για τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ότι «παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση, σέρνεται στη λογική του ‘’τραβάτε με και ας κλαίω’’».

Στον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά αποδίδεται ο ρόλος του κακού. Με αφορμή τη δήλωσή του «αναγνωρίζουμε το γεγονός μιας ήττας. Κάνουμε το συμβιβασμό που απαιτεί η ήττα και συνεχίζουμε τον αγώνα» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει: «Θυμάται πως κάποτε μιλούσαν για τον δρόμο του ‘’δημοκρατικού σοσιαλισμού’’ και αφήνει να φανεί πως κάποτε μπορεί να τον βρουν».

Τέλος, ο ρόλος του άσχετου αποδίδεται στον βουλευτή Δημήτρη Δημητριάδη: «Υποστηρίζει: ‘’Δεν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος’’. Αφήνοντας να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα», αναφέρει η ΝΔ.

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών