Έβαλε τα χρυσαφικά στο σεντόνι και το έδωσε στους κλέφτες | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Έβαλε τα χρυσαφικά στο σεντόνι και το έδωσε στους κλέφτες

Δημοσίευση: 6:56 μ.μ. | 30/9/16
evale-ta-chrisafika-sto-sentoni-ke-to-edose-stous-kleftes

Η απίστευτη ιστορία με την οποία έπεισαν την 85χρονη

Το απίστευτο αυτό συμβάν έγινε χθες το πρωί στο χωριό Αυλάκι Στυλίδας.
Γύρω στις 11:30 το πρωί, ένα σκούρο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι της 85χρονης γυναίκας, η οποία εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο σπίτι, αφού ο γιος της απουσίαζε. Από το αυτοκίνητο κατέβηκε ένας καλοντυμένος ευγενικός κύριος, ενώ ο άλλος έμεινε μέσα.

Πώς ξεγέλασαν την ηλικιωμένη

Ο «καλός κύριος» είπε στην 85χρονη ότι είναι τεχνικοί της εταιρίας από τα φωτοβολταϊκά που έχουν στην ταράτσα του σπιτιού και ότι ήρθαν για συντήρηση. «Γιαγιά για να μην μας χτυπήσει το ρεύμα και εσένα και εμάς μέσα στο σπίτι, που θα κάνουμε εργασίες, πρέπει ότι χρυσαφικά, ασημικά και κέρματα υπάρχουν να τα βάλεις σε ένα σεντόνι, να τα τυλίξεις και να τα βγάλεις έξω από το σπίτι στην αυλή...», είπε ο ευγενικός κύριος με πολύ πειστικό τρόπο.

Δυστυχώς η ανυποψίαστη 85χρονη τον πίστεψε. Πήρε ένα σεντόνι έβαλε μέσα και τύλιξε ότι χρυσαφικά και κοσμήματα είχε, καθώς επίσης και το πορτοφόλι της, που περιείχε εκτός από κέρματα και χαρτονομίσματα.

Το επόμενο λεπτό ο απατεώνας είχε γίνει καπνός μαζί με το σεντόνι και τον συνεργό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το δεύτερο κρούσμα στην ανατολική Φθιώτιδα. Με τον ίδιο τρόπο είχαν «ξαφρίσει», πριν από λίγο καιρό, μια ακόμη ηλικιωμένη στον οικισμό Κυπαρισσώνα Πελασγίας.

Επειδή η φαντασία των απατεώνων «οργιάζει» για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να ενημερώσετε όλους τους ηλικιωμένους συγγενείς και γνωστούς που έχετε, ώστε να μην εμπιστεύονται οποιονδήποτε τους πλησιάζει, με οποιαδήποτε πρόφαση.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών