Γιακουμάτος: «Η κυβέρνηση είναι άτυχη γιατί σκότωσαν τον φουκαρά τον Εσκομπάρ» | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Γιακουμάτος: «Η κυβέρνηση είναι άτυχη γιατί σκότωσαν τον φουκαρά τον Εσκομπάρ»

Δημοσίευση: 4:13 μ.μ. | 23/9/16
giakoumatos-h-kybernhsh-einai-atyxh-giati-skotwsan-ton-foukara-ton-eskompar

Έχει συνηθίσει την κοινή γνώμη σε πανομοιότυπες δηλώσεις, που εκπορεύονται από αξιολογικές κρίσεις και ακροβατούν μεταξύ λαϊκισμού και γραφικότητας

Αυτή τη φορά, ίσως, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ξεπέρασε τον εαυτό του, χαρακτηρίζοντας άτυχη την κυβέρνηση που «σκότωσαν τον φουκαρά τον Εσκομπάρ».

«Είναι άτυχη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διότι σκοτώσανε τον φουκαρά, τον Εσκομπάρ. Δηλαδή, αν υπήρχε στην Ελλάδα ο Εσκομπάρ και έδινε 500 εκατ. θα έπαιρνε άδεια», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος στην τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Αυτό που λέτε είναι μία συκοφαντία. Εάν έχετε στοιχεία ότι αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό έχουν αποκτήσει έτσι την οικονομική τους επιφάνεια να το καταγγείλετε» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον βουλευτή της ΝΔ να τα… μαζεύει, λέγοντας ότι «δεν μιλάω για κανέναν από τους τέσσερις που πήρε άδεια, κανέναν» και συνέχισε: «Λέω ότι κάνετε μόνο οικονομική αποτίμηση. Αν είχα εγώ 200 εκατ. θα έπαιρνα άδεια». 

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών