Η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου ζήτησε την στήριξη της μητρόπολης (φώτο) | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Κορίνθου ζήτησε την στήριξη της μητρόπολης (φώτο)

Δημοσίευση: 2:01 μ.μ. | 29/9/16
h-dioikhtria-tou-nosokomeiou-korinthou-zhthse-thn-sthriksh-ths-mhtropolhs-fwto
Το Νοσοκομείο Κορίνθου και την νέα Διοικήτρια του, κ. Καλομοίρη Δήμητρα, επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 ανταποδίδοντας την επίσκεψη την οποία πραγματοποίησε εκείνη στο Σεβασμιώτατο με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του και αφού συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης μας, μετέβησαν με την κ. Καλομοίρη και τον κ. Νικόλαο Καμπά, Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), που πρόσφατα επαναλειτούργησε, και στην Παιδιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου και συνομίλησαν με τα παιδιά, που νοσηλεύονται εκεί, και τις οικογένειες τους σε πολύ θερμό κλίμα.

h-dioikhtria-tou-nosokomeiou-korinthou-zhthse-thn-sthriksh-ths-mhtropolhs-fwto
Σε σχετικό αίτημα της Διοικητού του Νοσοκομείου, το οποίο σύντομα θα υποβληθεί και εγγράφως, για ηθική και υλική ενίσχυση του ομολογουμένως πολύ δύσκολου έργου, που ανέλαβε η κ. Διοικήτρια, για την συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας υπεσχέθη την άμεση ανταπόκριση του καθώς και την, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Ι. Μητροπόλεως, στήριξη του.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών