Η ΝΔ ζητά και πάλι να κληθούν οι τέσσερις υπερθεματιστές στη Βουλή | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Η ΝΔ ζητά και πάλι να κληθούν οι τέσσερις υπερθεματιστές στη Βουλή

Δημοσίευση: 7:56 μ.μ. | 19/9/16
h-nd-zhta-kai-pali-na-klhthoun-oi-tesseris-yperthematistes-sth-voylh
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένει στο αίτημα κλήσης των τεσσάρων νέων καναλαρχών στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, απαντώντας στη δήλωση Τσίπρα ότι όποιος δεν πληροί τις προϋπόθεσεις δε θα πάρει άδεια

Στο αίτημα κλήσης των τεσσάρων νέων καναλαρχών στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής επιμένει η Νέα Δημοκρατία, αμφισβητώντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις δε θα πάρει άδεια.

"Οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

Γι' αυτό, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι όποιος από τους “προσωρινούς υπερθεματιστές” δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια", αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Λυπούμαστε που θα τον στεναχωρήσουμε, αλλά τον ενημερώνουμε, αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη, ότι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, με την υπ’ αριθμό 239/9.9.2016 απόφασή του, που ενέκρινε το υπ’ αριθμό 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις (4) πλειοδότες", υποστηρίζει η ΝΔ.

"Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο", καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών