Κυβερνητική σύσκεψη για προαπαιτούμενα, Εκκλησία και άδειες | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Κυβερνητική σύσκεψη για προαπαιτούμενα, Εκκλησία και άδειες

Δημοσίευση: 6:42 μ.μ. | 26/9/16
kybernhtikh-syskepsh-gia-proapaitoumena-ekklhsia-kai-adeies
Μία σειρά από καίρια ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος στην κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή στενών του συνεργατών του και μελών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, συζητήθηκε η πορεία της τρέχουσας αξιολόγησης.

Οπως επισημαίνεται από την πλευρά της κυβέρνησης, την Τρίτη ψηφίζεται από τη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και εκκρεμεί η κατάθεση ενός ακόμα σ/ν για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Ό,τι δεν περιλαμβάνεται σ΄ αυτά τα δύο νομοθετήματα έχει πάρει παράταση και συνεπώς δεν επηρεάζει το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης και θα εκταμιευτεί κανονικά η υποδόση, σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε και το θέμα της Εκκλησίας και από την κυβέρνηση εκτιμάται ότι είναι άγονο και αχρείαστο να παρατείνονται συζητήσεις που δεν αφορούν το σήμερα και θα πρέπει όλες οι πλευρές να εστιάσουν στα ζητήματα του σήμερα.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα του διαγωνισμού, με την πλευρά της κυβέρνησης να επισημαίνει τη δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όποιος δεν καταβάλει το τίμημα βγαίνει εκτός της διαδικασίας.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία και επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη διαδικασία θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί τι τίμημα.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η σημερινή εξέλιξη (σ.σ. αποχώρηση Καλογρίτσα) αναμένεται να ανεβάσει το τίμημα, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια.

Πηγή: koutipandoras.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών