Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ με ανάγκασε να ‘πουλήσω’ το Κανάλι 67 | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

NEWS ALERT:

Λεβέντης: Το ΠΑΣΟΚ με ανάγκασε να ‘πουλήσω’ το Κανάλι 67

Δημοσίευση: 4:46 μ.μ. | 28/9/16
levenths-to-pasok-me-anagkase-na-poylhsw-to-kanali-67

Υποστήριξε ότι εξαναγκάστηκε να πωλήσει το σταθμό λόγω προειδοποιήσεων του τότε υπουργού Τύπου Δ. Ρέππα

Συνέδεσε τη στάση του ΠΑΣΟΚ με τις «κατάρες» κατά του Κων. Μητσοτάκη. Επίθεση σε Στ. Θεοδωράκη

Τον ισχυρισμό ότι το ΠΑΣΟΚ τον ανάγκασε να πουλήσει το κανάλι 67 προέβαλε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι του έστελνε προειδοποιητικά σημειώματα ο τότε υπουργός Τύπου Δ. Ρέππας.

Με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, για κατάληψη συχνοτήτων ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αναγκάστηκε να πουλήσει το Κανάλι 67. «Δεν θα το έδινα ποτέ το κανάλι. Ήταν το πάθος μου γιατί μπορούσα να επικοινωνώ με τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Λεβέντης αλλά ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να το πωλήσει γιατί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του είχε στείλει τρία προειδοποιητικά σημειώματα ότι είχε καταλάβει συχνότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. "Μου είπαν ότι το κανάλι ήταν για το στρατό. Βρήκα έναν άνθρωπο και του έδωσα το κανάλι" ανέφερε.

Ο κ. Λεβέντης συνέδεσε όμως την στάση του ΠΑΣΟΚ με τις «κατάρες» που έριχνε τότε ο ίδιος κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τις αναφορές του στην αποστασία. «Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό το ΠΑΣΟΚ» είπε.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων άσκησε, όμως, και κριτική στον κ. Θεοδωράκη. «Ο κ. Θεοδωράκης προέρχεται από τα Μέσα πολυτελείας» είπε και του καταλόγισε ότι «δείχνει κακία» με την καθυστερημένη επίθεση εναντίον του. «Γιατί το κάνει ο κ. Θεοδωράκης. Εγώ του φταίω που γκρεμίζεται δημοσκοπικά;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Λεβέντης σχολίασε όμως και τις αναφορές της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου για τους δημόσιους υπαλλήλους που "δεν δουλεύουν".

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών