Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ποιος πραγματικά είναι | Greek-iNews.gr


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ποιος πραγματικά είναι

Δημοσίευση: 11:50 μ.μ. | 17/9/16
maksimoy-o-k-mhtsotakhs-thumise-poios-pragmatika-einai

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει, αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο, επικρίνοντας την αποψινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ

"Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε σήμερα σε όλους τους Έλληνες ποιος είναι και τι υποστηρίζει   Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που με τη σημερινή του εμφάνιση θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει", αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο, επικρίνοντας την αποψινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στη ΔΕΘ.

"Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών  με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια", προσθέτει και συνεχίζει:

"Τότε που είχε δεσμευτεί για 15000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές.

Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου  Siemens δε βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση. Αντιθέτως εξήγγειλε  περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία".

"Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον", καταλήγει.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών