Μήνυση Νικολόπουλου κατά υιού Ψυχάρη | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Μήνυση Νικολόπουλου κατά υιού Ψυχάρη

Δημοσίευση: 8:36 μ.μ. | 20/9/16
mhnysh-nikolopoulou-kata-yiou-psyxarh
Μηνυτήρια αναφορά κατά του διευθύνοντος συμβούλου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Παναγιώτη Ψυχάρη, με αφορμή την κατάθεσή του στην εξεταστική
επιτροπή της Βουλής ότι «εγγυήθηκε την εκταμίευση δανείου 15 εκατ. ευρώ με.. αέρα», κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Εξερχόμενος από το Εισαγγελικό γραφείο ο Νίκος Νικολόπουλος και μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Και να, που χάρη στην εξεταστική μετά από δεκαετίες αποκαλύπτονται εγκλήματα με ονοματεπώνυμο. Ο λαός απαιτεί να μπει τέλος στη ¨νταβατζιδοκρατία¨. Το δημόσιο πλήρωσε ακριβά το ¨νταβατζηλίκι¨ με εκατοντάδες εκατομμύρια κρατικού χρήματος, με τα οποία λειτουργούσαν χωρίς άδειες τα περίφημα ¨συστημικά ΜΜΕ¨ των γνωστών καναλαρχών και των παπαγάλων της μνημονιακής διαπλοκής. Οι Τράπεζες μοίρασαν στους “νταβατζήδες” 1,5 δις € με εγγυήσεις, τα «στρουμφάκια» του ALTER ή την ταινιοθήκη με τις «συνταγές για τυροκροκέτες… Μαμαλάκη του MEGA ή ακόμα και με αέρα κοπανιστό. Πριν από τα βοσκοτόπια είχαμε από τα κόμματα διπλές - τριπλές εκχωρήσεις για δήθεν εγγυήσεις.

Για να μην παραπεμφθούν στις καλένδες καραμπινάτα σκάνδαλα και οι παρανομίες, που ενόρκως ομολογούνται στον ιερό τόπο της Δημοκρατίας, ενώπιον των βουλευτών της εξεταστικής από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, προσφύγαμε σήμερα ως Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος στην εισαγγελία».

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δεν δίστασε να προαναγγείλει την νέα επίσκεψη στην Ευελπίδων, που θα αφορά τα έργα και τις ημέρες, Θεόδωρου Πανταλάκη στην ΑΤΕ, με βάση τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν κατά την εξέταση του ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

Πηγή: koutipandoras.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών