ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΕΡΤ για νέες προσλήψεις στο δημόσιο οργανισμό | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΕΡΤ για νέες προσλήψεις στο δημόσιο οργανισμό

Δημοσίευση: 12:14 μ.μ. | 24/9/16
nd-kata-syriza-kai-ert-gia-nees-proslhpseis-sto-dhmosio-organismo
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να προχωρήσει σε προσλήψεις

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΝΔ “το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ρ.Τ. αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη 55 συμβασιούχων (20 δημοσιογράφων και 35 άλλων ειδικοτήτων)” και προσθέτει: “Στην Ε.Ρ.Τ. των 2.500 εργαζoμένων η διοίκησή της και ο υπουργός - καναλάρχης κ. Παππάς που θα υπογράψει την απόφαση κρίνουν ότι χρειάζονται επιπλέον προσλήψεις.

Προφανώς για την ενίσχυση της προπαγάνδας μιας καταρρέουσας Κυβέρνησης! Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πλήρως την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση στο μισό του ειδικού τέλους της Ε.Ρ.Τ. που πληρώνουν οι πολίτες, αυξάνοντας έτσι το διαθέσιμο εισόδημα των φορολογουμένων”.

Παράλληλα συμπληρώνει ότι “η Ε.Ρ.Τ. θα πρέπει να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως ένας ελκυστικός, ανταγωνιστικός σταθμός και όχι ως κυβερνητικό όργανο προπαγάνδας” και καταλήγει υπογραμμίζοντας: “Δεσμευόμαστε στους Έλληνες πολίτες ότι μια από τις πρώτες αποφάσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η μείωση του ειδικού τέλους και η αποκατάσταση της πολυφωνίας και του πλουραλισμού στην δημόσια τηλεόραση”.

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών