ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει καταρρεύσει | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει καταρρεύσει

Δημοσίευση: 12:31 μ.μ. | 21/9/16
nd-o-diagwnismos-gia-tis-thleoptikes-adeies-exei-katarreusei

Πολιτικά, νομικά και ηθικά ο διαγωνισμός έχει στην ουσία ακυρωθεί, υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τον πόλεμο φθοράς κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες
συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία, όπου θεωρούν ότι το ζήτημα αυτό σε συνδυασμό με το προσφυγικό θα αποβεί “μοιραίο” για το ΣΥΡΙΖΑ.

“Είναι πλέον γενική πεποίθηση ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει πολιτικά, νομικά και ηθικά καταρρεύσει”, υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε νέα ανακοίνωση του.

“Η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού είναι εκτεθειμένη σε μεγάλες ευθύνες γιατί δεν διασφάλισε τον ουσιαστικό έλεγχο του πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών. Η διαφάνεια, τόσο αναγκαία για το θέμα τηλεοπτικών αδειών, καταστρατηγήθηκε από την Κυβέρνηση των κ. Τσίπρα – Παππά – Καμμένου. Το υποτιθέμενο χτύπημα της διαπλοκής, έγινε από την Κυβέρνηση υιοθέτηση και επέκτασή της”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμά επομένως ότι ο νόμος τον οποίο είχε υποσχεθεί να ακυρώσει, έχει ήδη ακυρωθεί εκ των πραγμάτων και άρα πως η στάση της δικαιώνεται εκ των πραγμάτων:

“Είχαμε πει ότι για τη Νέα Δημοκρατία ήταν υποχρέωση δημοκρατίας να ακυρώσει το νόμο Παππά. Τον ακυρώνει, τελικά, η ίδια η πραγματικότητα”.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών