ΝΔ: Στο θέατρο του παραλόγου ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα; | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΝΔ: Στο θέατρο του παραλόγου ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;

Δημοσίευση: 4:19 μ.μ. | 22/9/16
nd-sto-theatro-toy-paralogoy-poios-einai-o-rolos-toy-k-tsipra
Σφοδρή κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στις αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης αναφορικά με την επένδυση του Ελληνικού

Σχόλιο από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα για την αποκρατικοποίηση του Ελληνικού. "Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του “Ελληνικού" σημειώνει χαρακτηριστικά η "Πειραιώς".
Τους ρόλους του καλού, του κακού και του άσχετου, μοιράστηκαν οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση του “Ελληνικού”
Από τη Νέα Δημοκρατία σημειώνουν πως ο υπουργός υποδομών αναλαμβάνει το ρόλο του καλού, "παρά τις παλιές αντιθέσεις του, αλλά και τις πρόσφατες επικρίσεις του για το τίμημα, σηκώνει το βάρος για να προχωρήσει η επένδυση. Σέρνεται στη λογική του τραβάτε με και ας κλαίω!". Στο ρόλο του κακού, από την αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετεί τον Αριστείδη Μπαλτά, μετά τις δηλώσεις του περί ήττας και συμβιβασμό που αυτή απαιτεί.
Στο ρόλο του άσχετου ο βουλευτής κ. Δ. Δημητριάδης υποστηρίζει: “Δεν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος”
Τέλος στο ρόλο του "άσχετου" το γραφείο Τύπου τοποθετεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Δημητριάδη, ο οποίος και δήλωσε: "εν επιδιώξαμε αριθμητική αύξηση του τιμήματος, διότι αυτό πολύ απλά πηγαίνει μόνο στο χρέος". Μια δήλωση που από την ΝΔ ερμηνεύεται ως παραδοχή ότι από το Μαξίμου αφήνουν "να φανεί πως μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν μεγαλύτερο τίμημα".
Το ερώτημα είναι ένα: Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;
Η Νέα Δημοκρατία κλείνει το σχόλιο αναφέροντας: "Το ερώτημα είναι ένα: Στο θέατρο αυτό, του παραλόγου, ποιος είναι ο ρόλος του κ. Τσίπρα;"

Εξάλλου, η απάντηση της ΝΔ έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τη συντριπτική υπερψήφιση της συμφωνίας μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Lamda Development για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του πρώην αεροδρομίου με τη συναίνεση έξι Κοινοβουλευτικών Ομάδων μεταξύ των οποίων και εκείνης της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων).

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών