Νικολόπουλος: Η τράπεζά σας που αποτίμησε υψηλά την ταινιοθήκη του Mega είναι αυτή που αποτίμησε 100 εκατ. τη γη Καλογρίτσα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Νικολόπουλος: Η τράπεζά σας που αποτίμησε υψηλά την ταινιοθήκη του Mega είναι αυτή που αποτίμησε 100 εκατ. τη γη Καλογρίτσα

Δημοσίευση: 6:56 μ.μ. | 20/9/16
Μία σειρά από ερωτήματα υπέβαλε ο Νίκος Νικολόπουλος στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, κατά την εξέταση του τελευταίου στην Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κριτίκαρε τις αμφίβολες εγγυήσεις που έβαζαν τα κανάλια για να δανειοδοτηθούν -όπως η αποτίμηση της ταινιοθήκης του Mega, συγχέοντας το ζήτημα με την κοστολόγηση της ακίνητης περιουσίας που παρουσιάστηκε ως εγγύηση του κ. Καλογρίτσα, αφού η εν λόγω αποτίμηση έγινε από την τράπεζα Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος έθεσε το ζήτημα της αποτίμησης της ταινιοθήκης του Mega ή συγκεκριμένων εκπομπών, όπως αυτή με τον γνωστό σεφ Μαμαλάκη που κοστολογήθηκε στα 28 εκατ. ευρώ, ρωτώντας παράλληλα για την αποτίμηση ύψους 100 εκατ. των εκτάσεων Καλογρίτσα που τέθηκαν ως εγγύηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στη συνέχεια, ρώτησε για τη μονομέρεια που επέδειξε το Star στην είδηση του πόθεν έσχες που υπέβαλε ο Καλογρίτσας, καθώς προβληματικά παρουσιάζονται και οι αντίστοιχες δηλώσεις των ανταγωνιστών του, Αλαφούζου και Κυριακού.

«Μου κάνει εντύπωση ότι οι δύο συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν πρόβλημα με το πόθεν έσχες τους» είπε ο κ. Βαρδινογιάννης, προσθέτοντας πως αν είναι έτσι θα έπρεπε να έχει προβληθεί το γεγονός αυτό από το κανάλι του.

Με τον κ. Νικολόπουλο να απαντά, κάνοντας λόγο για πολιτικό παιχνίδι που κρύβεται πίσω από αυτή την ελλιπή ανάδειξη των γεγονότων.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών