ΟΑΣΘ: Έτσι θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι κάρτας απεριορίστων διαδρομών | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΟΑΣΘ: Έτσι θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι κάρτας απεριορίστων διαδρομών

Δημοσίευση: 8:50 μ.μ. | 29/9/16
oasth-etsi-tha-apozimiothoun-i-katochi-kartas-aperioriston-diadromon

Διαβάστε αναλυτικά ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί

Tον τρόπο με την οποίο μπορούν να αποζημιωθούν οι κάτοχοι κάρτας απεριορίστων διαδρομών
για τις ημέρες κατά τις οποίες δεν κυκλοφόρησαν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση τη προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2016.

Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών είναι τα παρακάτω:

ΜΗΝΙΑΙΑ

1/30

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ

1/90

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ

1/180

ΕΤΗΣΙΑ

1/360

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ:

1) Προμήθεια κάρτας από 01/10/16-17/10/16 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2016,

2) Προμήθεια κάρτας από 29/09/16-30/09/16 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 07/10/16 έως 17/10/16 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2016.

Να σημειωθεί πως δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι μόνο οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2016 και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγησή της είναι η παράδοσή τους στα εκδοτήρια του Οργανισμού.

«Προτείνουμε στους κατόχους, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την/τις προς παράδοση κάρτας/των. Για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο  ΟΑΣΘ.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών