Παππάς: Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παππάς: Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής

Δημοσίευση: 9:41 μ.μ. | 19/9/16
pappas-h-nd-adynatei-na-vgalei-thn-perouka-ths-diaplokhs

Ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε με αυστηρά κριτήρια και ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου

"Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής", τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς
, απαντώντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δήλωση του από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στη Σύνοδο του ΟΗΕ στο πλαίσιο της αποστολής με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σημειώνει ότι η ΝΔ "είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens".

Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι "ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του", για να επισημάνει ότι "τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες". "Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η Ν.Δ. να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες", αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει: "Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής".

"Τους ενημερώνουμε", υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς, "πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά".

Σημειώνεται ότι η ΝΔ επιμένει στο αίτημα κλήσης των τεσσάρων νέων καναλαρχών στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αμφισβητώντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι όποιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις δε θα πάρει άδεια.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών