Παππάς: Η Νέα Δημοκρατία ας μας κάνει μήνυση | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Παππάς: Η Νέα Δημοκρατία ας μας κάνει μήνυση

Δημοσίευση: 1:05 μ.μ. | 25/9/16
pappas-h-nea-dhmokratia-as-mas-kanei-mhnysh
Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει πως η κυβέρνηση προχωρά στο πρόγραμμά της και τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ποντάρει στην αποτυχία της οικονομίας και του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

"Η κυβέρνηση προχωράει, εφαρμόζει το πρόγραμμά της, με την κοινωνία όρθια", τονίζει σε δήλωσή του στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης με αφορμή τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία πως ποντάρει στην αποτυχία της οικονομίας, αλλά και της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

"Η Νέα Δημοκρατία", αναφέρει, "πόνταρε στην αποτυχία της οικονομίας. Θα ηρεμήσει αν ενεργοποιηθεί ο κόφτης. Πόνταρε στην αποτυχία του διαγωνισμού για τα κανάλια. Θα ηρεμήσει αν πάρει τηλεοπτική άδεια η Siemens. Δίνει μάχες οπισθοφυλακών και θα τις χάσει. Η κυβέρνηση προχωράει, εφαρμόζει το πρόγραμμά της, με την κοινωνία όρθια. Η Νέα Δημοκρατία ας μας κάνει μήνυση".

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών