ΠΑΣΟΚ: Άλλος ένας διεθνής οργανισμός διαψεύδει τη βεβαιότητα Τσίπρα | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΠΑΣΟΚ: Άλλος ένας διεθνής οργανισμός διαψεύδει τη βεβαιότητα Τσίπρα

Δημοσίευση: 1:16 μ.μ. | 29/9/16

Με αφορμή την έκθεση ανταγωνιστικότητας της WEF, το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στην κυβέρνηση, τόσο για το αντιμνημονιακό της παρελθόν, όσο και για την ψήφιση των προαπαιτούμενων και το υπερταμείο

"Άλλος ένας διεθνής οργανισμός έρχεται να διαψεύσει τη βεβαιότητα του κ. Τσίπρα ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θα πάμε καλύτερα" αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους από τη Χαριλάου Τρικούπη, παραθέτοντας την ετήσια έκθεση του WEF στην οποία η ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας πέφτει στην 86η θέση, από την 81η που κατείχε το 2015.

"Μια και μόνο ματιά στα κριτήρια που λαμβάνονται υπ' όψη για την  κατάρτιση της λίστας, αρκεί για να γίνει κατανοητό πόσο κοστίζουν οι πελατειακές λογικές και η θεσμική κατάπτωση της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μαζί φυσικά με τις ολέθριες επιλογές που οπισθοδρόμησαν την Ελληνική οικονομία" αναφέρουν στο ΠΑΣΟΚ.

"Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, τη συνεννόηση και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις όπως επίμονα υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ" προσθέτουν και συμπληρώνουν: "Ό,τι ακριβώς υπονόμευσε δηλ. το αντιμνημονιακό μέτωπο με επικεφαλής αρχικά τον κ. Σαμαρά και στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα".

"Όσο επικρατούν κοντόφθαλμες λογικές μικροκομματικών συμφερόντων, τόσο η χώρα θα διολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο" κλείνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει: "Η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στον έλεγχο των ξένων που συντελέστηκε προχθές είναι μια οδυνηρή απόδειξη ότι η θεωρία «πιάσαμε πάτο και τώρα θα ανέβουμε» έχει κατασκευαστεί από ιδιοτελείς που νομίζουν ότι απευθύνονται σε αφελείς".

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών