ΠΑΣΟΚ: Το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

ΠΑΣΟΚ: Το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό

Δημοσίευση: 3:26 μ.μ. | 25/9/16
pasok-to-porisma-gia-thn-trapeza-attikhs-einai-akrws-apokalyptiko

Για ελέω Σπίρτζη προνομιακό δανεισμό στον επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ που κάνει λόγο για ένα "τρίγωνο διαπλοκής" με ονοματεπώνυμο, εκείνο του πρωθυπουργού

Με μια σκληρή δήλωση σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ τα τεκταινόμενα γύρω από την αδειοδότηση Καλογρίτσα και το δανεισμό του από την τράπεζα Αττικής. Από τη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για "ΣΥΡΙΖΑ Bank" που δάνειζε προνομιακά εν μέσω Capital Controls και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, που έχει τη βασική ευθύνη όπως αναφέρει πίσω από αυτό το "τρίγωνο διαπλοκής", όπως το χαρακτηρίζει.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Το πόρισμα των ελεγκτικών αρχών για την Τράπεζα Αττικής είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Η ΣΥΡΙΖΑ Bank (ελέω κ. Σπίρτζη) δανείζει προνομιακά εν μέσω των capital controls τον ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο και με σκανδαλώδες επιτόκιο, προκειμένου να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ channel.

Και τον στηρίζουν με αναθέσεις έργων, ακόμη και με την μέθοδο της κατάτμησης (ελέω κ. Σπίρτζη).

Όλως τυχαίως το Υπουργείο Επικράτειας φροντίζει να μην ελέγξει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια, και να μην ενημερωθεί για την εμπλοκή του εργολάβου-καναλάρχη σε υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. Τα βρίσκει μάλιστα όλα «αγγελικά πλασμένα».

Το τρίγωνο της διαπλοκής αποκαλύπτεται πλήρως.

Η ευθύνη όμως έχει όνομα και επώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.

ΥΓ: Κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την Τράπεζα Αττικής. Πολύ εξασθενισμένη η μνήμη του ως φαίνεται τελευταία, εκτός αν νομίζει ότι βρίσκεται στην χώρα των λωτοφάγων.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών