Πάτρα: Κοινή ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων υπέρ Πελετίδη για “Χρυσή Αυγή” | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Κοινή ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων υπέρ Πελετίδη για “Χρυσή Αυγή”

Δημοσίευση: 3:51 μ.μ. | 22/9/16
patra-koinh-anakoinwsh-dhmotikwn-parataksewn-yper-peletidh-gia-xrysh-aygh
Κοινή ανακοίβωση εξέδωσαν οι δημοτικές παρατάξεις " ΡΑΠ-ΠΑΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την υπόθεση της δίκης του Κ.Πελετίδη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

"Τρία χρόνια μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ συνεχίζονται ακόμη και σήμερα οι δολοφονικές επιθέσεις της είναι απαράδεκτο να προσπαθεί η φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής να μετατραπεί από κατηγορούμενη σε κατήγορος.

Είναι αδιανόητο η κατηγορία του τέως βουλευτή της Χ.Α. και υπόδικου για την εγκληματική δράση της, Μ. Αρβανίτη, να οδηγεί σε δίκη τον δήμαρχο της Πάτρας γιατί δεν παραχώρησε δημόσιους χώρους στους χρυσαυγίτες στις εκλογές του 2015 για την εμετική προπαγάνδα τους ή γιατί δεν έδωσε στοιχεία για τα παιδιά των μεταναστών που συμμετέχουν ισότιμα στις δραστηριότητες των δημοτικών παιδικών σταθμών!!! Αυτά είναι αυτονόητα για κάθε δήμαρχο ή αιρετό της αυτοδιοίκησης: Καμία διευκόλυνση στους εγκληματίες φασίστες ναζιστές.

Για τους δολοφόνους της Χ.Α. δεν μπορεί να υπάρχει χώρος και λόγος έστω κι αν, ακόμη, καλύπτονται από κοινοβουλευτικό μανδύα.

Όσοι ονειρεύονται δημάρχους τύπου Ωραιοκάστρου που καλεί τους πολίτες «να σπάσουν τα κεφάλια» των μεταναστών!!! και τάγματα εφόδου της Χ.Α που προπηλακίζουν τον Δήμαρχο και πολίτες της Λέσβου στη Μόρια δεν έχουν θέση στην κοινωνία και τη δημοκρατία μας.

Κανένας δήμαρχος, κανένας αιρετός της αυτοδιοίκησης, κανένας δημοκρατικός πολίτης στη χώρα δεν επιτρέπεται να δίνει βήμα στην προπαγάνδα του μίσους και του ρατσισμού και ακόμα περισσότερο σε μια οργάνωση, όπως η Χρυσή Αυγή, που είναι σε όλους γνωστή για τη φασιστική, τρομοκρατική και εγκληματική της πρακτική".

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών