Πάτρα: Ο Δήμαρχος συναντά τις μητέρες για τους παιδικούς σταθμούς | Greek-iNews.gr

NEWS ALERT:

Πάτρα: Ο Δήμαρχος συναντά τις μητέρες για τους παιδικούς σταθμούς

Δημοσίευση: 1:59 μ.μ. | 17/9/16
patra-o-dhmarxos-synanta-tis-mhteres-gia-tous-paidikous-stathmous

Συγκέντρωση - ομιλία με τις μαμάδες προγραμματίζει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης για την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα


Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι οι παιδικοί σταθμοί, η διαδικασία που ακολουθήθηκε με τα voucher και φυσικά οι χιλιάδες επιλαχούσες που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών.

Το κάλεσμα της Τρίτης αφορά όλες τις μητέρες με voucher ή χωρίς.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016-2017, έχοντας υπόψη την παρ. 8 του άρθρου 8 της με αριθμό 16/οικ.578/ ΕΥΣΕΚΤ/66166/22-6-2016 ΚΥΑ, όπως ισχύει καλεί τους υποψηφίους οι οποίοι συμμετείχαν στη πρόσκληση με αρ. πρωτ. 3070/11.7.2016 που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για το έτος 2016-2017, και δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. βεβαίωση του Φορέα/Δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.

Η αίτηση των υποψηφίων καθώς και η σχετική βεβαίωση του Φορέα/Δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: voucher@eetaa.gr
Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής : 25/9/2016 και ώρα 23.59 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω έντυπα, τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα :
1. ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher), και
2. ΒΕΒΑΙΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ του φορέα/δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη Δομή και Κατηγορία

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του προϋπολογισμού.
Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι με αρ. πρωτ. 3070/11-7-2016 Πρόσκλησης.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε ακόμα

Σχόλια αναγνωστών